Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
YogaNova
Knudsvej 6
8680 Ry
CVR nr.: 40062009
Email: info@yoganova.dk

Priser
Hos YogaNova tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

YogaNova modtager betaling med VISA-Dankort, VISA og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

YogaNova tilstræber at afsende alle ordrer næstfølgende hverdag. Ved ferieperioder og helligdage kan der forekomme længere behandlingstid.

 

Vi sender til hele Danmark med DAO. Fragtprisen for DAO hjemmelevering er kun 40 kr. Varer vil blive leveret på den leveringsadresse, der er angivet ved bestillingen. Ved bestillinger på 650 kr. eller derover tilbyder vi gratis levering.

Vi leverer ikke til udlandet inklusive Færøerne og Grønland.

 

Det er også muligt at afhente varen direkte hos YogaNova og derved spare fragtprisen. Kontakt os på info@yoganova.dk for at aftale afhentningstidspunkt.

 

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen ved at kontakte os på info@yoganova.dk.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

 

Perioden regnes fra den dag, hvor du:

  • modtager ordren
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis eller af flere omgange

 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@yoganova.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Vi anbefaler, at du sender varen som pakke, da du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

 

Ønsker du at sende varen retur, skal du vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse/faktura og sende varen til:

YogaNova

Knudsvej 6

8680 Ry

 

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  • forseglede varer som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen
  • varer hvor plomberingen er brudt
  • udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført
  • levering af digitalt indhold som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevne, betragtes den som brugt. Hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsprisen retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsprisen retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderes alle betalinger modtaget fra dig (eksklusive fragtomkostninger på 40 kr.) så snart vi har modtaget varen/varerne retur. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt der er købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk